На вуснах...

Татьяна Борисова 11
На вуснах цёплаю сняжынкай
твой пацалунак раставаў.
На зацярушанай сьцяжынцы
мяне адну ты пакідаў.
Калі ж мэлёдыя пяшчоты
ізноўку сэрца ахіне,
у вачах нязморанай лагоды
я патану,нібы ў сьне.