З Новим 2018 роком!

Наталья Бидненко
Підроста і шириться за обрій
Непростий наш ХХІ вік.
Ось і знову побажання добрі
На поріг приносить юний рік.

Щоб любов’ю Доля серце гріла
І до всіх прихильною була.
Світлий Ангел, розпроставши крила,
Нас вберіг від заздрощів і зла.

Щоби лад був і в житті, і в праці,
Щоб усе омріяне збулось
Й Земляному Жовтому Собаці
З нами в мирі й злагоді жилось!