Херсонщина

Павел Егоров Энтлор
Де ще є такі простори
Українських вишиванок,
Коли степ і синє море
В поцілунках кожен ранок!

Де ще є таке привілля,
Що склоняється Дніпрові,
Кавуновий рай, де хвилі
Моря теплі, кольорові!

Прісну воду, у Каховці,
Роздає Дніпро в канали.
У полях, засмаглі хлопці,
Вишиванки повдягали.

Тут не можна сумувати -
На Херсонщині цікаво -
Люблять свята влаштувати,
В хатах, райдужно, яскраво!

Оселилися лелеки
Біля річок серед степу.
Рай земний тут і безпека,
Небо півдня завжди тепле.

На Херсонщині привітній,
Роздягається країна,
Насолоджуватись літнім
Зноєм і ультрамарином.

Тут родюча Україна
Богатіє степом власним.
Синє - жовта, вдень, картина
Намалює прапор - красень!

П.Єгоров
22.06.2016