Эмили Дикинсон 1052

Умиджон Шарапов
    

Я не была на море,
Не видела болот.
И без меня Волна пройдёт
И вереск зацветёт.
Не призывала Бога,
Войдя в небесный храм.
Оплачена дорога, —
Я пребываю там…


               

I never saw a Moor–
I never saw the Sea–
Yet know I how the Heather looks
And what a Billow be.
I never spoke with God
Nor visited in Heaven–
Yet certain am I of the spot
As if the Checks were given–