Декольте

Анри-Юлиан
Не пущают нашу дочку
В Богадельню без платочка;
Шаль пришлося натянуть,
Оголив девичью грудь.

Анри-Юлиан (Anree-Julian)
12/31/2017 12:55 AM
Philadelphia, PA USA
©2017 Anree-Julian