На 2018-е новорiччя

Валентин Бугрим
Хай буде ліпшим рік Новий,
усім жаданий й дорогий,
аніж усі роки минулі.
Щоби не стали ми сутулі?
Щоби розпрямились у зріст!
Довершили наш ЄвроМіст!
Хай будуть кращі наші Долі
та вільні Вітром в полі
й в повсякденному бутті
і у широкому житті!
Адже Собака – друг Людині,
усій Родині й Україні ..!!!...

31.12.2017 р. м. Київ