З Новим роком ус1х!

Борис Задорожный
З Новим роком усіх, з Новим роком!
Нехай радість осяє Ваш дім!
І нехай дід Мороз ненароком
Покладе під ялинку усім.

Дітям хай покладе по цукерці,
Щоб солодким наступний був рік,
Щоб добро оселилося в серці
І жага до пізнання навік.

Щастя, успіх, веселую вдачу
Хай дорослі в дарунках знайдуть.
Хай знайдуть в них машину і дачу,
Та здорові й заможні живуть.

З Новим роком усіх я вітаю!
Щоб шампанське в усіх на столі!
І від щирого серця бажаю
Неба мирного нашій Землі!