Хатынь

Владимир Малахов80
Hm\A\Em\G\F#
Удалечыні ад шумных беларускіх гарадоў
У глушы лясной знаходзіцца мястэчка
На картах як бы ёсць, а быццам бы яго няма
Сумная адзiнокая Хатынь-то месца так завецца

Сярод цудоўных казачных лясоў
У непраходных нетрах гушчары ёсць вёска,
У якой замест дзіцячых звонкіх
i вясёлых галасоў
Чутны тужлівы звон званоў да толькі шэпат ветру раздаецца

У краіне бязмежных палёў і блакітных азёр
Сярод балот знаходзіцца мястэчка
Дзе замест хат стаяць журботныя званы,
І мiрных жыхароў няма замест
 калышуцца маркотныя бярозкі.

https://www.youtube.com/watch?v=xdwHjhmvR90