Доброго ранку

Клавдия Дмитрив
Доброго ранку,кажу  на  світанку,
Доброго ранку,Україно  моя,
Доброго ранку. Знов  стою  на  ганку,
І преді  мною  краса  вся  твоя.

Доброго ранку,доброго  ранку,
Доброго ранку,мій краю  святий.
Доброго ранку. Несу  воду  в дзбанку.
Води ,ти, святої  із  дзбанка  надпий.

Доброго ранку, рідная  земле,
Доброго ранку. Всі квіти в  росі.
Доброго ранку,мій  Києве  древній.
Доброго ранку , вам  люди усі.

Доброго ранку,зелені  Карпати,
Доброго  ранку ,  сади  і  поля.
Доброго ранку я хочу сказати:
У світі  найкраща – Україна  моя!

01.01.2018 р .