Спогади

Мария Верховинина
Люблю тепло в своъй хатині,
Люблю як діти бавляться в родині.
Люблю як сонечко весною.
Які щасливі ми були з тобою.

Вогонь в плиті гудів,
Ти був щасливий, ти радів.
Любили ми як дощ іде,
Сніг летить, метелиця мете.

В домі тепло, ми бокали піднімаєм,
Один одному кохання бажаємо.
Яке гарне полум'я в плиті,
Так горіли душі наші молоді.