Ледь

Виктория Горлова Ли
Ледь прикривши рот долонями
Сховати обриси вимовлених слів
Тримаючи мозок між скронями
Мозок завагіднів

Ледь відкривши вікна на вулицю
Вкрасти кисню для спраглих легень
В шторах ноги заплутались
Розчавлений день

Ледь розгледівши міста дорогу
Впасти з розгону на сніг долілиць
З велосипеду без спиць
Смієшся в цю мить

Ледь протримавшись без алкоголю
Келих тримаючи із лимонадом
Хтось скаже це вада
Ні, це лиш мій лимонад