Тяжке життя

Мария Верховинина
Як важко на світі жити,
Немає сильно чому радіти.
Наді мною ворони кружать,
Хочуть мене укусити.

Бо я та, що созідає,
Всю себе людям віддає.
У роботі та заботах
Як та свіча догорає.

За каждого моє серденько болить,
За всіх вболіваю...
Як тяжко на білому світі жить.
Я це добре знаю.