Моя земля

Натали Дубинина
***
Це моя золота українська земля.
Наші пращури тут воювали.
За свободу і мирне, спокійне життя.
Вони долі свої віддавали.
Я люблю рідний край за зелені поля,
за ліси, за галявини, села.
Я люблю рідний край за ставки і моря.
За прозорі річки і озера.
Я люблю рідний край за простори степів.
За високі Карпатськії гори.
За проникливий лагідний спів матерів.
За святі велетенські собори.
І якщо опинилась країна в біді.
я плекатиму свою надію.
Україно, май чисте сумління й тоді,
Ти здійсниш найбажанішу мрію.
Нам би мирного неба і сонечка цвіт.
Без війни, що несе нам напасті.
Нам би вічно дивитись на наш дивосвіт.
Нам би спокою, злагоди, щастя.
31.01.2016
***

31.01.2016