лежати мовчати плакати

Трава Сорная
лежати мовчати плакати -
обличчям у руки схованим
накрившись драттям,
як латами,
світити очима в небо.
від ковдри так пахне вовною,
від мене так сильно - відчаєм;
і серце так тисне, чуєш, я
ховаю його від тебе.