В твоя сън

Виолета Петкова
В ТВОЯ СЪН

В съня ти неканена гостенка влизам,
разбулвам тайните в твойта душа.
Със скритите чувства на показ излизам,
бариери сърдечни без милост руша.

Приемаш ме със страх и недоверие,
смутено срещаш погледа син.
Объркана от твоето безверие
към тебе проправям път не един.

Аз зная, че в съня си мечтаеш ме,
но старите рани още болят.
Неуверен да признаеш колко желаеш ме,
но пламъка виждам, очите горят.

Надежда и страх в сърцето ти борят се,
да вярваш или не в мечта виртуална...
И гледаш как чувства объркани гонят се.
Но аз съм жена - истинска и реална!

Виолета Петкова