Стих за двама

Росен Русев
СТИХ ЗА ДВАМА
Росен Русев               

Написах този стих за двама.
Сложих му вятър и мъгла.
Златиста есен, жълта шума-охра,
прибой и плисък на море.
Писък и на чайка малка,
а гларуса да я погледне
влюбено под лазурното небе.
Море и шума, гларуси и
много, много стихове.
Стихът ми стана много сложен,
по-простичък би трябвало да е.
Затуй ще му оставим само
да има тишината на море.