Бабинко, гушни ме!

Генка Богданова
Автор, Генка Богданова

Бабинко, гушни ме!
Хайде, целуни ме!
Твоето момиче
много те обича!

Бабинко, запей ми!
Люлката люлей ми!
Твоето момиче
много те обича!

Зная, бабо мила,
мама ме родила,
аз си я обичам,
но при тебе тичам.

Ти си, бабо мила,
нежност и закрила.
Мама щом я няма
ти си й отмяна.

Татко щом се мръщи
и е тъжно вкъщи –
все при тебе тичам,
много те обичам!

Бабинко, гушни ме!
Сладко целуни ме!