геть по весняному..

Леман
..січень місяць..надто теплий..
..геть по веснянОму..
..горобці-"цвірінь-цвірінь"..
..цвіріньчать гурьбою..

..голуби воркочуть гучно..
..знов мабуть "весілля"..
..свята-свята чередою..
..не згаса похмілля..

..дощик стиха накрапає..
..вітерець зітхає..
..знов зима десь задрімала..
..снігу ніц немає..

..дарували дітлахам
  сніголіп..санчата..
..все стоїть в кутку.."дрімає"..
..от такії свята..