Най-обичания дядо

Генка Богданова
Текст за песен: Автор Генка Богданова

Дядо, миличък чудесен,
слушай тази моя песен!
Тя от обич е родена
и на теб е посветена.

ПРИПЕВ:Дядо мили, прегърни ме!
Нося с радост твойто име.
казват, че на теб приличам.
Дядо, много те обичам!

Детски песни ти не знаеш,
но на „конче” с мен играеш.
Чувствам се момче голямо
върху твойто силно рамо.

ПРИПЕВ/повтаря се/

Чуй ме, с радост аз ти пея!
С тебе, дядо се гордея.
по-добричък дядо няма
по земята ни голяма.