***

Константин Дюльгер
Sa-ti spun tot ce am vrut nu am putut ,
Deoarece avem noi diferit statut,
Tu esti fiinta de pe cer, eu s simplu om din lut...
Posibil, n-ai sa afli cit eu te iubesc de tare,
Ca pentru mine-ai fost un raz de soare,
De inspiratie o picatura,
O gingasa si dulce creatura...

Si vreau sa stii, eu chiar insist!
Eu te iubesc, nu fiindca tatal tau-i dentinst,
Nu fiindca mama ta e avocat,
Dar pentru chip de inger, si suflet bogat...