***

Константин Дюльгер
Distrugeri n suflet se petrec totale....
Au fost iluzii, doar iluzii...
Da, poate ca am fost prea moale,
Insa acuma am facut concluzii...
Tu spui: " De a trai cu el, e de a nu ie;i din coma..."
Aceasta pentru tine e o axioma...