Серйозна порада

Андрей Головня
Просила якось бабця
Поради у дитини:
Якщо відкину капці,
Як бути в домовині!?

Най вас це не хвилює,-
Сказав онук за хвильку,-
Усе як слід влаштують,
Не ворушіться тільки!