Твоя улыбка

Нина Продан
Твоя усмішка, як весняний ранок,
Твій поцілунок ніби вибух сонця,
І ти для мене, мов світанок,
Що зазирає у моє віконце.

Горнусь  голубкою до тебе, любий,
Жадаю пестощів твоїх ДО БОЛЮ,
Я відчуваю пристрасть твою всюди,
Я розчиняюся в тобі й  ЖИВУ ТОБОЮ.

Я ВДЯЧНА ДОЛІ  ЗА ТВОЄ КОХАННЯ,
Що в світі на плаву мене тримає,
Живи найдовше – це моє бажання,
Для мене щастя більшого немає!

10.01.17 р.