Твоим Ангелом я стану

Нина Продан
На небі  жодної  хмаринки,
Проміння сонця пестить руки
 А на очах тремтять сльозинки
 Від щастя вже, а не від муки.

                Я відчувала твою душу,
                Летіла  в вирій, наче пташка
                І дякувати долі мушу,
                Що на душі мені не тяжко.

Твої слова мене зігріли,
Збудили пристрасті дівочі.
Люби мене, щоб не змарніли
Моє лице і карі очі.

                Як зовсім мало  всім нам треба,
                Щоб ми комусь були потрібні,
                Щоб  сонечко світило з неба,
                Щоб ми в коханні були рівні.

Так тепло й затишно з тобою,
Горнусь до тебе й серцем тану
І вже не буду я сльозою,
А твоїм Ангелом я стану…
14.03.2