Так солодко... так боляче

Нина Продан
Так  солодко, коли тебе згадаю,
Мов  соловей в душі співа,
Тебе цілую, люблю й обіймаю,
І як бальзам  твої  слова:

"Моя  кохана, я скучав без  тебе,
Цілую  руки  я твої…"
Та  годі  вже,  не фантазуй, не треба!!!
Немає  сонця,  я в  пітьмі.

 
Гоню я спогади про тебе, любий,
Та марно  все -  вони  живі,
І в серці, і в думках вони повсюди,
Вночі  і вдень мої  жалі.

Так  боляче,  коли тебе згадаю,
На  серці туга та журба.
В  думках і в снах тебе я обіймаю,
І все чекаю…,  та  тебе нема…
2016 р