Полон

Нина Продан
Ти приходиш уві сні,
Посміхаєшся мені,
Забираєш у полон
Без дверей, і без вікон.

В тебе іскорки в очах,
А мене долає страх,
Що, як сонечко зійде
І кохання відійде?

Я прошу у квітів руж
Почуття мої не руш!
Я любов свою віддам
Й не збіднію ні на грам.

Щоб я впевнена була,
Що я маю два крила,
Я б злетіла в небеса,
Де любов і де краса.

Як бджола летить на квіти,
Як шанують батьків діти,
Так душа моя в тривозі
Все ж чекає при дорозі.
 3.03.2016 р.