туман абсурду

Магдалена Милович
травневий туман не порушує спокій,
порушують спокій марноти пусті.
чи маєш чинити абсурдові спротив?
а він посміхаючись каже: та ні,-
ти краще віддайся, пливи, сумнівайся,
та не прокидайся, живи у цій грі.
а я посміхаюсь і кажу: та ні.