Я сеньйор - пом дор

Клавдия Дмитрив
Я  - сеньйор- помідор,
І  щічки червоні.
Всі радіймо,веселімся,
Плескаймо в долоні.

Адже осінь завітала
В садочки    і школи.
Весь урожай позбирали
У скрині й комори.

І про  мене помідора
Також не  забула.
Смак приємний і  багрянець 
У  мене вдихнула.

Я на  гілочці вишу,
На стеблі   тримаюсь.
Втіху всім я   приношу
І всім  посміхаюсь.

07.10.2013 р.