В пам ять

Лилия Котляр
Тече вода,об камінь б'ється.
Шепоче дощ,що все минеться,
Дерева гнуть до долу листя,
А він мені щоночі сниться.

Небесна синь,все як насправді,
Мене веде у мрії марні,
Чому зі мною це,навіщо?
Не хочу мучитись я вічно.

Забути все,чому не можу?
Згадай мене,хоч в снах приходжу?
Невже забув, із серця вивів?
Можливо хтось би в це повірив.