Mila Rozkova - Chamomiles - Ромашки

Елена Данченко
Мила Рожкова - песня Ромашки

Take me to the summer
From my winter, please,
Tender veil of dawn
Throw on the silence.

Make  my stinging rain
A storm of a big size,
Let grows the fresh plantain,
Do not take a scythe!

I shall take a paper,
Draw it in a hue:
Chamomiles, papaver’s
Birches around are due.

I’ll without a footwear
Run away in mist,
Were camomile’s ‘r prepared
To be creased.

Our window sill
Knocking with the drops.
Our windows ‘r sealed
Room without hopes.

Through the frozen glass
Quietly watching the moon,
Is that you?...


Ромашки
Унеси меня в лето
Из зимы моей,
Пеленою рассвета
Тишину одень,

Мой колючий дождик
Преврати в грозу,
Пусть растёт подорожник,
Не бери косу!
 
Я оранжевым цветом
Нарисую круг,
Васильки, ромашки
И берёзки вокруг.

Босиком в туман
Седой побегу
И ромашки слепые
Сомну...
 
Застучит подоконник
Тяжёлым дождём.
Мы заклеили окна
И тоску стережём.

Сквозь замёрзшие стёкла
Тихо смотрит луна,
Это ты?