Христос народився

Александр Соседка
Радійте люди …нарешті дочекалися,
Син народився від нашого Творця,
Щоб ми  у милості Божественній купалися,
Прийшла любов  небесного Отця.

Теплом зігрійтеся від зірочки різдвяної
Святкуйте з радістю , славіте  Небеса
Бажаю я усім ..куті смачної ,гарної
У серці, щоб була любов ,а у душі краса.

Хай привітають …кожен дім колядники,
Засіють з піснею пшеницею оселю,
А ви готуйте  для них медові пряники
І вже чекайте …на Хрещенські  хурделі.
Сосєдка О.Д.                07.01.2018 р.