Свят веч р

Александр Соседка
Хай в домі щастя колоситься
У небі зірка запалає,
В ночі син Божий народиться,
Різдво,хай кожен зустрічає

Хай буде хліб , вино та сало
Щодня у кожної родини.
І щирих друзів, хай чимало,
Щоби дзвонили щогодини.

А на святковому столі
Смачна кутя,  щоби стояла.
І дітки бавились маллі,
І стороной біда минала.

Щоби із радісттю лунало
Усюди ,що Христос родився!
А українці дочекались,
Щоб ворог  кров’ю подавився.
Сосєдка О.Д.               06.01.2018 р.