Вълшебство

Йорданка Радева
В магията на звездните пътеки
пътуваме със теб и тук, навред.
Копнежите събираме във шепи
и светът от вълшебства е обзет.

А в очите ни странни пируети,
душите ни се сливат във едно.
Мечтаем за приказки неземни
с дом за двама и с едно небе.

И засиява този свят във синьо,
а навред са само макови поля.
В сърцата ни любов празнува,
а ръцете ни копнеят... Любовта.