Шуткова недiля

Клавдия Дмитрив
               
Шуткова неділя усім нам голосить:
«За тиждень Великдень,воскресне Христос!».
І кожен чекає це й Господа просить,
Бажання щоб кожного в день цей збулось.

До церкви спішать всі, щоб шутку святити,
І радісно нею торкнутись усіх.
До церкви ідуть, щоби Бога просити,
Щоб ласкою він оповив нас усіх.

Шуткова неділя – це світла неділя.
«За тиждень великдень!»- голосить усім.
За тиждень Великдень і шутка – це зілля,
Й любов до Христа ми у серці несім.

07.01.2018 р.