За долю Укра ни полягли

Клавдия Дмитрив
За долю України полягли
Найкращі доньки і сини  народу.
Життя за Україну віддали,
Проливши кров,немов із відер воду.

За Україну вже цвіт нації поліг,
Майдан скропивши потом…ну і кров’ю.
Від кулі ворога ніхто вижить не зміг…
Та в серці до Вкраїни із любов’ю.

За Україну гинули бійці,
Сміливо йшли назустріч вражим кулям,
Від катувань нечисленні  синці,
Та стали всі під автоматів  дула.

За Україну йшли в нерівний  бій,
За незалежність,волю і свободу.
Боролися за здійснення  цих мрій
Сини і  доньки нашого народу.

За Україну впали у  бою:
За її нарід  , землю і водицю.
Тепер за всіх я Господа молю…
Молю за мир,щоб в крові не втопиться.

08.05.2014 р.