Душ в кат в зачерств ли

Клавдия Дмитрив
Душі в катів  зачерствіли,
Достукатись важко  до  них.
Та серця  в матерів вже  зболілі
За рідних  дітей  і  чужих.

Душі в катів  зачерствіли,
А  може  у них душ  нема?
Може вони оніміли,
Й війни вже четверта  зима?

Душі в катів скам'яніли,
Свинцем залилися вони.
Від  горя батьки  почорніли,
Додалося в них  сивини.

Душі в катів опустіли…
Опустіли й  домівки  людей.
Діти стають зсиротілі,
Загинуло безліч  людей.

Схаменіться  ,кати  божевільні!
Негайно війну  припиніть!
За духом  вкраїнці  ми  - ВІЛЬНІ,
І руки від нас  заберіть!

08.01.2018 р.