ЗМ ворож забрехались

Клавдия Дмитрив
ЗМІ ворожі забрехались:
Брешуть нам на кожнім кроці.
Невже їх вчили брехати
Вчителі їх на уроці?

Невже створені брехати,
Щоб  людей ввести в оману?
Правду геть не хочуть знати.
Піддаються  всі обману.

Чи мати ще з пеленок
Їх вчила  брехати?
У театрі таких сценок
Нам не показати.

Про бендерівців  всі  брешуть,
Брешуть про нацистів.
Язиками тільки чешуть,
Роблять з нас  фашистів.

Чому ж правду ЗМІ не хочуть
Людям розповісти?
Тільки  вже щораз торочать,
Що ми терористи.

Так майстерно ЗМІ навчились
Правду приховати.
І готові   чесний нарід
У брехні   купати.

Й гріху вони не бояться,
Що роблять наклепи.
І від того,що так  брешуть,
Не болять щелепи.

Жодне ЗМІ не каже світу,
Що війська ворожі
Окупують Україну,
Мов змії негожі.

Важку техніку військову
Розставили всюди.
Й щоб повірив світ  їх слову,
І боялись люди.

Ті зелені чоловічки,
Як їх називають,
З автоматів і гвинтівок
У людей стріляють.

А  чабан їх запевняє,
Що не їх військові.
Що це війська українські,
Лишень чужомовні.

Окупують Україну
У Криму й зі Сходу.
Не дають спокійно жити
В нас всьому народу.

ЗМІ ворожі не засвідчать,
Що нас окупують.
Кількість техніки не лічать
І правди не чують.

Правду всю перевертають
З голови на ноги.
Окупанти заїжджають
На наші    дороги.

Спростовують ЗМІ ворожі
За Кримські  події.
Принижують весь наш нарід,
Вбивають надії.

Але війська українські
Не зраджують клятві.
Не зраджують українці
Й стоять всі на варті.

Але всяко  ЗМІ всі  брешуть,
Чешуть язиками.
Та не знають вони  зовсім,
Що Бог завжди з нами.

Найболючіше нам знати,
Що рідні нам люди
Правду чуть ніяк не хочуть,
Й теж брешуть усюди.

ЗМІ ворожі  тільки несуть
Брехню несусвітню.
Хто на Сході й з ким воює,
Й пітьма  де, й  де світло.

Та коли вже перестануть
Ті всі ЗМІ  брехати?
Чи до правди коли стануть?
Й  дальше що  чекати?

Як вже хочеться спокою
По всій Україні!
Щоб не стати  більш  до бою
Ні одній  людині!

26.04.2014 р.