Боже, сможешь, помилуй...

Вера Деревьянко
И снова ночь и снова день наполнил глупостью людей
Гибнут парни в расцвете сил
Их Бог войной всегда косил терпеть у мам нестало сил
Ведь день за днём мученья приносил
(((())))))

Зі злом жити дуже трудно зі злом жити дуже нудно
Зло нас дуже роздражає
Зло нас мучить я вважаю
Зло неначе буря налітає
І душевні почуття хороші убиває