Не бачу сенсу

Лариса Шуминская
    натхнення - українська піня "Гуцулка Ксеня"
____________________________________________________

Наші зустрічі з тобою,
Поцілунки під вербою,
Та прощання із журбою,
Все це я згадала знов:
Як дивилась в очі карі,
Коли грав ти на гітарі
І як разом ми співали
Про кохання та любов.

                Не бачу сенсу
                Щось тобі говорити
                І даремно просити
                Повернутися знов.
                Що я кохаю,
                Твоє серце не знає,
                Але хай не лякає,
                Ця незгасла любов.

Наша юність пролетіла,
Швидко так, немов на крилах,
І без тебе я, мій милий,
Прожила своє життя.
Та нічого не забула,
Ніжно в серці загорнула
Навіть те, що промайнуло
У далеке забуття.

                Не бачу сенсу
                Щось тобі говорити
                І даремно просити
                Повернутися знов.
                Що я кохаю,
                Твоє серце не знає,
                Але хай не лякає,
                Ця незгасла любов.