To my love

Анрон Лосев
Якби хто сказав мені,
Що я сподобаюсь тобі.
Якби сказав хто тобі,
Що ти сподобаешься мені.

То я б нікому не сказав,
Що дракона покохав.
А ти ніколи не зізналась,
Що нічого не цуралась.

Про те, як тонули в очах,
Про те, чого немає ні в яких мовах.
Про те, що підтримує усюди життя,
Про те, що не дає впасти небесам.

Про те, що яскравіше сонця,
Про те, з чим не зрівнятися красі місяця.
Про те, що смачніше будь якої їжі,
Про те, що крихкіше криги.

Як сиділи та грілися на лавочках,
Як було тепло, в наших обіймах.
Як палали наші сердця,
Розмовляя про майбутнє життя.

Про те як палали твої очі,
Коли наші губи в поцілунку зімкнулись.
Коли до самої ночі,
До дому, ми с тобою не вертались.