***

Валентина Платко
Миттєво, раптом розуміння і прийшло…
То зустріч з майстром надихнула,
І пощастило розв”язати ще один клубок,
Який нам доля чи недоля нав”язали.

Один казав:
- Нам треба жінку підійняти.
А Бог вам каже:
- Злізьте з неї!
- Бо так колись накрили,
- Що ледве жевріє вона.
- Тому й життя у вас таке.
- Рабинею її зробили,
- Рабиня вам народжує рабів.
- ЇЇ Богиню треба повернути!
- Тоді й Богів Вона Вам подарує.
- І поверніть в своє життя
- Красу і Велич Вічного Космічного Творіння,
- Яке і є той Вічний Танець Сотворіння,
- Де дві Божественні Енергії стрічаються
- І в Танці Вічному народжують Нове.

11.12.2015