Несправедлив1сть

Виктор Зиновьев
Всю контрольну учень Петя
В Алочки списав.
І вважав, що він п*ятірку
Вже в кишені мав.
А на другий день контрольну
Петя розгорнув.
Баче трійку… Він до Али
Носа повернув.
Там п*ятірка! Не второпа
Він тепер ніяк,
Чому Алочці п*ятірка,
А йому трояк.
Пояснив йому сусіда
Той, що двійку мав -
В тебе тато хто? - телятник.
А у Али ЗАВ…