н про що

Олись Лапковский
що ти знаєш про біль
невже те ж що я про любов
смерть лише списані синім чорнилом листи
життя лише сльози що змивають чорнила
так і сперечатимешся з усіма щоб довести собі
найбільша зваба бути ілюзією того чим ти ніколи не був
тому то й кажеш я ілюзія
моя подруга померла уві сні без причини як заведено у всіх коханоголічок
просто коли він пішов життя втратило сенс розумієш
оцінити  всеношний акт притискання тіла до тіла можна лише у нетопленій квартирі
океан під кіркою льоду лише зовні земля