Качки летять понад селом

Клавдия Дмитрив
Летять качки понад  селом
У вирій свій  далекий.
А он, з розправленим крилом,
Летять також  лелеки.
 
         Приспів

Летять ,летять  птахи   у далечінь,
Летять,щоб знову повернутись.
Та й  піднялись  вони у  височінь,
Й хотіли  всім згори нам посміхнутись.

Летять качки,махаючи крильми,
Й курличуть жалібно  лелеки.
Наче прощаються  з  людьми,
Летючи в вирій той  далекий.

          Приспів

Пташиний   спів так  жалібно  луна,
Доноситься на  землю він з  - під неба.
Немов стала невидима  стіна,
Повернення тепер чекати треба.

            Приспів

15.09.2017 р.