***

Олег Кудрицкий
Где-то кашляет
Фазан.
Гулко стонет
Перепёлка.
Поле тянется
К глазам
Изумрудной
Властью шёлка.

В перекрестии
Дождей
Буйство красок
Разнотравья.
Скромность
Родины моей
Не уступит
Капли славы.

Может быть,
За сто морей
Мир насыщенней
И краше,
Только всё
Родное,наше
Ближе сердцу
И родней.