Дивосвiт

Людмила Киреева-Силенко
Линуть мрії до синього неба,
Мов легенькі, співучі пташкИ.
Лиш про тебе, лиш тільки про тебе,
Мої мрії, надії, думкИ!

Я зберу кольори найсвітліші,
Напишу осяйнИй твій портрет.
А слова, від усіх найніжніші,
Заплету я віночком в сонет.

Вивчу всі солов'їні рулади!
В бірюзові п'янкі вечори
Ніжні чари їх у серенадах
Зазвучать до світання зорі.

Чом ти, лицаре справжній, реальний,
В інших вимірах десь заблукав?
І про мій Дивосвіт віртуальний
Все життя і не чув, і не знав!

Мрії, мрії, думки нездійснЕнні,
Кольорові фантазії-сни...
.     .     .     .     .     .     .     .     .     .
Знаю,
вже ти не прийдеш до мене,
Не розквітне весна...
Восени...