Не буде

Алевтина Цветкова 3
Не буде гарних плодів,
Якщо погане насіння,
Скільки б не було дощів
І сонячного проміння.

Не буде і гарних слів,
Якщо душа в запустінні,
Скільки б ти мов не вчив,
Проблема завжди – в корінні.

Не буде і добрих справ,
Якщо твоє серце порожнє,
Скільки б ти сил не доклав,
Яким би не був заможним.

Не буде щасливим життя,
Прямою не буде дорога,
У серці буде лиш сміття,
Якщо в нім не буде Бога!