лиш для тебе...

Лана Виноградова
я нічого про тебе не знаю…
починається ранок твій з чаю?
може з кави смачної-смачної…
з молоком, а чи без… з запашної…
ні думок я твоїх не знаю
я не знаю твоїх почуттів
не скажу я тобі «кохаю»
і багато всіх інших слів…
зустріч наша була випадкова
я не знаю, навіщо, чому
та пишу вже вірші ранкові
лиш тобі.. лиш тобі одному…
08.01.2018