Paul Anka - You Are My Destiny - Укр

Петя Борщ
Ти – доля є моя,
Ти – здійснення всіх мрій,
Ти – щастя, що трива,
Ти – подих мій.

Ти – ласка й забуття,
Самотність геть пішла,
Це справджені дива,
Що ти моя.

Друзі та друзі мої,
Якщо вкажуть піти
Від тебе, вони –
Мої вороги.
Що знають, коли у мене є ти?

Ти – доля є моя,
Ти – здійснення всіх мрій,
Ти – ціль мого життя,
Ти – подих мій.

Ти – доля є моя,
Ти – здійснення всіх мрій,
Ти – щастя, що трива,
Ти – подих мій.

https://youtube.com/watch?v=7hIkiWgwYUg