невчасна зустрiч

Лана Виноградова
один лиш погляд - стало ясно,
ця зустріч трапилась невчасно...
це знов якесь випробування,
і непотрібні сподівання...

час пролетів, немов хвилина,
і серце плаче, мов дитина,
бо перша зустріч - то й остання,
зітхання далі та мовчання...

якби могла, то б обірвала
мотузку, що мов прикувала,
тебе до мене... та не можу...
мені потрібен ти... чи схожий...

й сама ще я не розібралась,
чи справді в тебе закохалась...
чи просто це душі бажання
відчути полум'я кохання....

10.01.2018